31 серпня, 2022

Випускники серпневої сесії про курс

Незалежно від того впевнений ви користувач цифрових інструментів чи щойно навчились самостійно вмикати свій ґаджет, завжди виникають запитання щодо нових цілей, опанування нових інструментів та способів їх використання.

Саме тому курс «Цифрові інструменти Google для освіти» побудований на постійному зворотному зв’язку та підтримці від тренерів курсу. Зазвичай учасники ставлять запитання та отримують відповіді у коментарях до завдань або під час синхронних онлайн-консультацій. Утім, нам дуже приємно отримувати не лише запитання, але й ваші відгуки! 

Тренери ознайомились із пропозиціями, ідеями словами вдячності щодо курсу учасників першої сесії, що відбулась у серпні, та обов’язково враховуємо це задля того, щоб навчання стало ще більш зручним і ефективним. Тішимося, коли бачимо емоційні коментарі про власні освітні перемоги в царині цифрового світу.

Пишаємося, коли читаємо відгуки про практичну цінність завдань, що ви ділитесь прикладами нових навичок. Надихаємось вашими ідеями, про втілення яких найближчим часом ви пишете у коментарях. Хочемо поділитись лише маленькою частиною відгуків учасників першої сесії в інфографіці.



Дякуємо за те, що ви з нами! Раді приєднанню нових учасників!



Немає коментарів:

Дописати коментар