26 серпня, 2022

Долучайтесь до вересневої сесії

Незабаром, 05 вересня 2022 року починає свою роботу друга сесія безоплатного курсу в межах програми «Цифрові інструменти Google для освіти»


Навчання відбуватиметься за
3 рівнями:

1. Базовий. Включає 3 модулі, що передбачають роботу з мобільними пристроями. Можливість отримати сертифікат на 30 годин (1 кредит ЄКТС).

2. Середній. Включає 1 модуль, базується на роботі із вебпереглядачем Google Chrome частково з мобільних пристроїв, частково з персонального комп'ютера. Можливість отримати сертифікат на 15 годин (0,5 кредиту ЄКТС).

3. Поглиблений. Включає 1 модуль. Передбачає роботу з Chrombook або персональним комп’ютером, ноутбуком з операційною системою Chrome OS Flex. Частково вправи можна виконати з мобільних пристроїв з операційною системою Android. Можливість отримати сертифікат на 15 годин (0,5 кредиту ЄКТС).

Протягом 2022/2023 навчального року будуть проведені ще 11 ідентичних сесій, тобто щомісяця буде повторюватися один і той самий курс до 01 червня 2023 року. Обирайте зручний для вас термін і приєднуйтесь до навчання. 

Реєстрацію може здійснювати як відповідальна особа від закладу освіти, так і окремий учасник.

Заклади освіти, педагогічні колективи яких успішно завершать навчання за програмою з показником вище 50% від загальної кількості працівників, протягом року отримають спеціальний статус «Заклад освіти – учасник програми Google for Education».

Реєстрація на вересневу сесію триває до наступного понеділка, тобто до 23:59 28 серпня 2022 року за покликанням

Запрошуємо до участі та чекаємо на вас у наступних сесіях!

Немає коментарів:

Дописати коментар