28 листопада, 2022

Підтримка програми «Цифрові інструменти Google для освіти»

10 листопада 2022 року відбувся чудовий захід для освітян — онлайн-конференція «Цифрові інструменти Google для освіти». Організаторами є Міністерство освіти та науки України за підтримки команди Google Україна. Подія відбулась в межах реалізації національної програми з підвищення кваліфікації «Цифрові інструменти Google для освіти», в якій вже взяли участь понад 70 000 освітян за підтримки команди Google for Education.



Під час онлайн-конференції «Цифрові інструменти Google для освіти» до освітян України звернувся пан Вільям Флоренс, голова відділу Google із взаємодії з урядом у захопленні щодо завзяття освітян для вдосконалення своїх цифрових навичок. 

Програма конференції передбачала різноманітні активності. Так, станом на 09:00 28.11.2022 конференцію переглянули 5542 учасники, а опитування з цифровим бейджем пройшли 400 освітян. Програма події передбачала можливість обрати й відвідати онлайн або переглянути у записі чотири навчальні сесії, під час яких тренери програми ділились досвідом з використання цифрових інструментів Google та новинками у цифровому світі, що допоможуть українським освітянам підвищити ефективність роботи. За результатами навчальних сесій онлайн-конференції учасники отримали 2885 сертифікати з підвищення кваліфікації на 2 години. 


Нові ресурси та ідеї, презентовані спікерами під час події, збагатили освітній арсенал викладачів та викликали шквал позитивних емоцій. Соціальні мережі рясніють дописами учасників конференції. Варто лише подивитись на публікації наших колег з хештегом #GDTfEinUA. Поділитись враженнями можете і ви!

А ще на конференції були чудові подарунки від Google. Брендовані блокноти з ручками, зручні екосумки та кружки — це все сприяло підвищенню настрою освітян. А головний приз Chromebook, який розігрувався серед закладів освіти — учасників програми Google for Education, точно стане в пригоді педагогічним працівникам цього закладу освіти. Нагадуємо, що для того, щоб отримати відзнаку учасника програми Google for Education необхідно, щоб понад 50% працівників закладу освіти успішно завершили навчання за навчальним курсом «Цифрові інструменти Google для освіти» https://bit.ly/3JfyHNo.

Компанія Google надає постійну підтримку освітянам України. Так, під час онлайн-конференції був представлений ресурс «Навчайте, де б ви не були» з інструментами й порадами для вчителів та батьків, необхідними для навчання учнів.

Цей ресурс є складовою освітнього хабу Google Знання, що був запущений в Україні на початку листопада для допомоги українцям отримувати нові цифрові навички. Україна стала першою країною у світі, де було представлено локальну версію цього освітнього хабу. 

Для тих учасників, які хочуть стати сертифікованими тренерами, використовувати свій досвід і лідерство, щоб допомогти викладачам змінити свої класи за допомогою інструментів Google, на сторінці «Сертифікація» https://bit.ly/3gGmkA8 розміщено покликання на професійну експертизу та форму для замовлення ваучера на безоплатне складання іспиту: 

• Google Certified Educator Level 1.

• Google Certified Educator Level 2.

• Trainer Skills Assessment.

Здається, конференція вже завершилась? Ні! Цього разу команда тренерів курсу «Цифрові інструменти Google для освіти» підготувала для усіх, хто цікавиться власним професійним розвитком цікаве рішення. 

На сайті події https://bit.ly/gfe101122 розміщено записи онлайн-конференції та навчальних сесій,  а також форма підсумкового оцінювання. Кожен освітянин завжди може переглянути записи, пройти оцінювання та отримати сертифікат про підвищення кваліфікації на 2 години. 

Долучайтесь! Навчатись з нами цікаво!

Немає коментарів:

Дописати коментар