07 грудня, 2022

Навчайте, де б ви не були. Основні та додаткові функції Google Meet

Кожен викладач, працюючи із ресурсами, додатками чи застосунками для проведення відеоконференцій бував у ситуації, коли учасник зустрічі під’єднується з кількох пристроїв і на них усіх ввімкнені мікрофони. Жахливий звук, чи не правда? 


Серед інтерактивних відеоінструкцій «Навчайте, де б ви не були» ви знайдете два уроки онлайн, що допоможуть швидко опанувати основні https://youtu.be/NhxQqB8tbBY та додаткові функції Google Meet https://youtu.be/fgakXYwPgiI

Детальніше на сайті https://teachfromanywhere.google/intl/uk/#for-teachers.


Крім того, компанія Google, піклуючись про своїх користувачів, пропонує нові можливості для роботи у Google Meet, а саме, режим Companion.


Якщо ви бажаєте працювати з кімнати, де вже знаходяться учасники зустрічі у Google Meet, або хочете одночасно приєднатись з іншого пристрою до тієї самої зустрічі — скористайтесь режимом Companion.


Для цього існують 2 способи:

1. Приєднайтесь до зустрічі Google Meet за покликанням, або кодом, а потім, у вікні зустрічі оберіть режим Companion.

2. До рядка адреси вебпереглядача введіть g.co/companion, після чого приєднайтесь до зустрічі Google Meet за покликанням, або кодом.


У режимі Companion учасники зустрічі можуть чути інших учасників, демонструвати зображення зі своєї вебкамери, робочого столу, писати та читати повідомлення у чаті. 


Більше про цей режим можна дізнатись у Довідці Google: https://support.google.com/meet/answer/11295884?hl=uk

Немає коментарів:

Дописати коментар