08 лютого, 2023

Вебквест для учнів до Дня безпечного інтернету


Розшукуємо юних експертів з інформаційної безпеки!

Вважається, що питання медіаграмотності та інформаційної безпеки надзвичайно серйозне та потребує глибоких і докорінних знань. Про це свідчить величезна кількість публікацій журналістів та науковців. І для того, щоб стати експертом потрібно значну кількість часу навчаючись та навчаючи.


Однак, ми вважаємо, що про серйозні речі можна вивчати граючи. Саме тому ми підготували цікавий вебквест для учнів «Як козаки безпеку шукали». Захід триватиме з 14:00 07 лютого 2023 року до 20:00 09 лютого 2023 року. Участь у вебквесті індивідуальна.


Запрошуємо учнів та учениць спробувати свої сили в ролі експертів з кібербезпеки у вікових категоріях

• 8-10 років, 

• 11-13 років,

• 14-17 років.


Умови реєстрації, приєднання та опанування завдань вебквесту представлені під час Онлайн-марафону у відеопрезентації.

Вебквест можна знайти тут


Виконання завдань квесту дасть можливість учасникам продемонструвати не тільки знання та навички застосування логіки, а й уміння нестандартно мислити, шукати та оцінювати інформацію, розуміти та уміти використовувати принципи медіаграмотності, кібербезпеки у повсякденному житті.


Перевірка робіт відбудеться відразу ж після завершення вебквесту, тобто після 20:00 9 лютого. Саме з цього часу роботи від учасників прийматися НЕ будуть. Тому встигніть пройти усі завдання вчасно!


Учасники, які першими правильно виконають завдання квесту отримають чудові призи від організаторів онлайн-марафону до Дня безпечного інтернетукомпанії Google Україна та Міністерства освіти і науки України!


10 лютого о 14:00 у прямому ефірі ми визначимо переможців гри, які отримають подарунки у кожній віковій категорії. Запрошуємо вас долучитись до трансляції.

Немає коментарів:

Дописати коментар