09 лютого, 2023

Призи очікують на переможців Онлайн-марафону до Дня безпечного інтернету!

Цього року марафон до Дня безпечного інтернету, організований за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації та компанії Google Україна, є як ніколи актуальним. Захист персональних даних, безпечне користування коштами, збереження даних та пристроїв та ще багато цікавого можна було почути від спікерів марафону.

Перший розіграш вже відбувся за результатами онлайн-квесту для освітян. В прямому ефірі під час проведення онлайн-марафону 07 лютого визначено 10 переможців серед учасників, які набрали максимальну кількість балів. Переможці нагороджені посібником з безпеки «Обачність. Пильність. Захист. Ввічливість. Сміливість» та блокнотом із логотипом Google.


У вас все ще є шанс отримати корисний приз! Адже активності марафону продовжуються!


Серед всіх учасників вебквесту для учнів «Як козаки безпеку шукали», що триває до 20:00 09 лютого, які набрали максимальну кількість балів, будуть обрані 5 переможців у кожній віковій категорії, що отримають подарунки: блокнот, кепку та термочашку із логотипом Google.


Запрошуємо освітян-учасників заходу поділитись своїми здобутками та поширити у соцмережах цифровий бейдж Онлайн-марафону із зазначенням хештегу #ДБІ2023inUA та отримати можливість стати одним із переможців онлайн-марафону.

Цифровий бейдж можна отримати, пройшовши опитування http://bit.ly/3DSdRT0. Серед освітян буде обрано 5 переможців. Кожен з вас зможе виграти поло, кепку та чашку із логотипом Google. 


Підбивання підсумків та розіграш призів учасників Онлайн-марафону до Дня безпечного інтернету відбудеться 10 лютого. Початок о 14:00.

Сторінка заходу: https://bit.ly/3I8lKG9

Трансляція: https://youtu.be/j3Mbf1-jXQ0


Програма та матеріали всіх заходів Онлайн-марафону до Дня безпечного інтернету доступні на сайті https://bit.ly/3jiUMlD.


Приєднуйтесь! Буде цікаво!


Немає коментарів:

Дописати коментар