31 березня, 2023

Випускники 8 сесії про курс

Завершилась 8 сесія навчального курсу «Цифрові інструменти Google для освіти», організованого за сприяння компанії Google Україна та Міністерства освіти і науки України


Пропонуємо вам відгуки наших випускників, які розповідають чому кожному освітянину варто пройти цей курс: 


«Цифрові технології для покращення навчального процесу, запропоновані в курсі дають можливість учителям бути в тренді інновацій в галузі освіти».


«Навчання на курсі дозволяє поглибити знання про різні інструменти та сервіси Google, які можна використовувати в навчальному процесі. Освітяни можуть організувати навчальний процес більш ефективно, створюючи комфортні умови для навчання. Учні отримують доступ до навчальних матеріалів в будь-який час. Потрібен лише пристрій з підключенням до Інтернет».


«Використання інструментів Google дозволяє освітянам економити час на рутинних завданнях, таких як розсилка завдань та їх перевірка. Завдяки цифровим інструментам Google викладачі можуть створювати різноманітні навчальні матеріали, які можна легко редагувати та використовувати повторно. Це дозволяє зосередитися на змісті заняття, а не на технічних аспектах його підготовки».


«Використання цифрових інструментів дозволяє вчителям створювати цікаві завдання, що дає можливість підвищити мотивацію, сприяє розвитку учнів та стимулює їхній інтерес до навчання».


«Використання електронних документів та інструментів Google Classroom дозволяє зменшити витрати на паперову документацію. Вчителі можуть легко зберігати та організовувати усі необхідні документи в електронному вигляді, що сприяє збереженню ресурсів та зменшенню негативного впливу на довкілля».


Вагаєтесь чи варто взяти участь у навчанні

Сподіваємось, що аргументи, наведені у цьому дописі переконають вас.

Приєднуйтесь! 

Будемо раді бачити вас серед слухачів курсу «Цифрові інструменти Google для освіти»!


Немає коментарів:

Дописати коментар