08 березня, 2023

Слайд-шоу, ефективні демонстрації та взаємодія з Google Презентаціями

Візуалізація — найкращий спосіб донести інформацію від доповідача до слухача. Де ж викладач може знайти потужний цифровий інструмент для демонстрації своїх ідей? Також хотілося б ще й мати можливість працювати у цій презентації разом з учнями. 

Класний інструмент для створення презентації поруч — це Google Презентації.


Презентації легко створювати одразу на Google Диску або перейшовши на https://slides.google.com/. Дизайн, макети та можливість оживити презентацію засобами анімації — це все тут присутнє.


Хочете працювати у презентації зі своїми учнями? Будь ласка! Надайте доступ кожному учню особисто або передайте їм посилання для доступу. Учні можуть спостерігати за діями викладача або працювати разом із ним, редагуючи чи коментуючи слайди. 


А якщо учні знищать щось важливе? Як бути, якщо це станеться під час уроку? Урок може бути зірвано?

Не турбуйтесь. В історії редагування можна легко побачити дії всіх користувачів та відновити необхідну версію документа. Якщо ж ви працюєте разом з учнями у Google Workspace for Education — маєте ще більше  інструментів для перегляду та управління процесом роботи над презентацією.


Все ще шукаєте ефективний інструмент для створення та проведення презентації? Спробуйте Google Презентації.


Більше про ці та інші можливості Google Презентацій у відео «Слайд-шоу, ефективні демонстрації та взаємодія з Google Презентаціями» у ресурсі «Навчайте, де б ви не були».


Немає коментарів:

Дописати коментар