08 травня, 2023

Навчіться вимові англійською з Google Chrome

Українцям важливо навчитись говорити не тільки рідною, а й англійською мовою. 

Чому це важливо для сучасних освітян та як у вивченні англійської може допомогти використання вебпереглядача Google Chrome?

Англійська мова є однією з найпоширеніших та найвпливовіших у світі. Вона використовується як мова міжнародного спілкування, науки, культури, туризму та багатьох інших сфер життя. Володіння англійською мовою дозволяє українцям розширити свої можливості для особистісного та професійного розвитку, поглибити свої знання про світ, вивчати інші культури та народи, а також захищати свою національну ідентичність, розповідаючи про себе та свою країну через всесвітні цифрові ресурси. 


Освітяни, які знають англійську, є гідним прикладом для інших громадян України, демонструючи свою успішність, значення та переваги багатомовності. Володіння англійською дає доступ до найновіших наукових досліджень, методик та ресурсів, які допомагають їм покращити якість освіти в Україні.

Якщо ви хочете поліпшити свою англійську вимову, то Google Chrome може вам у цьому допомогти. 


Для цього потрібно відкрити вебпереглядач Google Chrome та ввести до пошукового рядка фразу «how to pronounce» («як вимовити») і через пропуск слово англійською, яке ви хочете навчитись вимовляти. 


Наприклад «how to pronounce course» (як вимовляти слово «курс»). У вікні ви отримаєте швидку відповідь з озвучуванням вимови. 


Також ресурс дає можливість сповільнити озвучування слова і навіть обрати британський або американський акцент.


Запропонований у цій публікації спосіб дозволить вам зрозуміти правильну вимову різних слів та суттєво покращити свою англійську.


Бажаєте знати більше про дієве використання цифрових інструментів Google в освіті? 

Чекаємо на вас на курсі GDTfE.


Немає коментарів:

Дописати коментар