30 червня, 2023

Випускники 11 сесії про курс

Літо прийшло — тепло принесло!

А багатьом освітянам України літо принесло ще й сертифікати, які стали заслуженим результатом кропіткої роботи над курсом «Цифрові інструменти Google для освіти»


Кожного разу, завершуючи курс, тренери отримують  відгуки з подяками та побажаннями щодо його покращення. 


Ось одні із найцікавіших:

  • Отримання Chromebook спочатку викликало розчарування, адже я не могла встановити на нього звичний набір програм. Однак, під час навчання знайшла чудові альтернативи для використання у розширеннях для Google Chrome та застосунках для Chromebook. Відтепер, Chromebook - мій надійний помічник! 
  • Думала, що не зможу навчатись на цих курсах, адже після переїзду залишилась з одним мобільним телефоном. Але вирішила спробувати. На лекціях все було послідовно та зрозуміло, також показали як виконувати завдання на смартфоні. У мене все вийшло! Дякую команді тренерів за підтримку та витримку!
  • Думав, що знаю про сервіси Google все, що потрібно. Переглянув першу лекцію і з нетерпіння очікував на наступну. Весь курс пройшов на одному диханні. Кожне завдання відкривало нові ідеї, які я готовий впроваджувати на своїх заняттях!
  • Пройшла початковий та середній рівні та сумнівалась чи підписуватись на поглиблений, адже не мала Chromebook. Після першої лекції дістала свій старий ноутбук та встановила на нього Chrome OS, хоча, раніше нічого подібного не робила. Все виявилось дійсно дуже просто! Тепер у мене є комп’ютер із Chrome OS і я точно знаю як його буду використовувати у новому навчальному році. Дякую за чудові можливості та курс!
  • У цьому курсі все до ладу. Завдання такі, що просто “бери та роби” для своїх учнів. Раніше не розумів як створювати завдання “копія кожному”. Тепер буду активно використовувати. Також з’явились класні ідеї щодо Google Форм та Сайтів. Виявляється, чудові інструменти. Треба ще розібратись з їх можливостями!

А ось декілька запитів від учасників курсу:

  • Чи можна включити до курсу спеціалізовані інструменти (розширення, застосунки) для використання на уроках математики?
  • Мене цікавлять додатки Google, які б дозволяли вчителю вчити дітей письму онлайн (1 клас). Писати мишкою дуже складно.
  • Цікавить використання штучного інтелекту. Чи є такі рішення у Google? Хотілося б дізнатись.
  • Які цифрові інструменти Google дають можливість створювати елементи доповненої реальності?

Тренери програми висловлюють ширу подяку за такі теплі, справді літні слова! 

Це найкраща мотивація для того, щоб розвивати цифровізацію освіти, створювати нові курси та пропонувати їх освітянам України. І запити не залишаться поза увагою! 

Вони стануть основою для нових навчальних курсів.


Немає коментарів:

Дописати коментар