21 червня, 2023

Освітній хаб «Google Знання» в Україні

Знання завжди були й залишаються надзвичайно важливими для життя та розвитку. Нещодавно в Україні розпочав роботу освітній ресурс, який відкриває нові горизонти для освітян, — освітній хаб Google Знання.

Освітяни можуть знайти тут потужні інструменти, які допоможуть у пошуку ресурсів для професійного росту та підвищення якості освіти. Незалежно від того чи ви шукаєте матеріали для уроків, нові освітні можливості або цифрові інструменти для покращення життя, Google Знання має все необхідне.

Для освітян у розділі «Знання для школи» розміщені інструменти, поради та ресурси, які допоможуть впроваджувати нові методи навчання, залучати учнів та співпрацювати з батьками. Нові ресурси та цифрові інструменти для викладання — тут кожен зможе знати собі матеріали до смаку:

Навчайте: де б ви не були — цифрові інструменти для вчителя, батьків та закладу освіти.


Google Families — поради для того, щоб всі члени сім’ї вміли впевнено користуватись цифровими технологіями.


Посібник з безпеки дітей в Інтернеті — поради про обачну поведінку в Інтернеті.


Онлайн-платформа «Навчання» на YouTube — навчальний відеоконтент для учнів середньої та старшої школи.


Якщо ви бажаєте розвивати свою кар'єру або взагалі змінити її, розділ «Знання для роботи» надасть доступ до нових знань, можливість отримати професійні сертифікати та навчання, які допоможуть вам набути практичних навичок у сфері, що цікавить. Ви зможете вдосконалити свої навички роботи в Інтернеті, дізнатися про нові технології та розширити свої можливості. Назви рубрик цього розділу самі говорять за себе:


Нові цифрові можливості з Google — як цифрові інструменти Google допомагають у розвитку бізнесу та стійкому відновленні економіки.


Digital Workshop — отримання цифрових навичок для кар’єрного зростання.


Професійні сертифікати — навчальні курси, можливість здобути знання і сертифікат у професіях, що мають попит.


Розвивайте кар’єру з Google Cloud — можливість отримати знання та навички  з основ для ІТ-розробників і студентів.


Google для малого та середнього бізнесу — ресурси й поради, які можуть стати в пригоді для українського бізнесу у цей скрутний час.


Market Finder — безоплатний сервіс, який допомагає компаніям виходити на нові ринки, шукати нових клієнтів та партнерів, збільшувати експортні продажі онлайн тощо.


У розділі «Знання для життя» кожен зможе досліджувати нові теми та відкривати для себе світ. Цей розділ пропонує багато корисних інструментів для саморозвитку та задоволення вашої допитливості:


Пошук 

YouTube 

Google Перекладач  

Планета Земля  

Google Об'єктив  

Google Книги  

Google Академія  

Центр безпеки 


Освітній хаб Google Знання — це не просто ресурс, а партнер, який підтримує ваш професійний розвиток. Це потужний ресурс, який допоможе вам розвиватися, адаптуватися до змін та стати лідерами своєї галузі. 


Запрошуємо вас розпочати цікаву освітню подорож з Google Знання.


Немає коментарів:

Дописати коментар