28 липня, 2022

Чим особлива програма «Цифрові інструменти Google для освіти»?

Сучасний вчитель має можливість самостійно обирати зміст підвищення кваліфікації. Це надзвичайно важливо, адже кожен педагог тонко відчуває свої навчальні потреби. І тільки за умови задоволення цих потреб навчання стає ефективним. Адже немає потужнішої рушійної сили суспільства, як вмотивовані освітяни!
Цифрові технології є одним із пріоритетних напрямків підвищення кваліфікації вчителів. За звичайних умов використання таких технологій сприяє розвитку інтересу учнів до вивчення навчальних предметів, підвищенню особистого авторитету вчителя в очах своїх вихованців. В надзвичайних умовах — інформаційні та комунікаційні технології набувають надзвичайної важливості, оскільки є єдиним шляхом для донесення інформації до учнів та отримання від них зворотного зв’язку.
Програма «Google Digital Tools for Education/Цифрові інструменти Google для освіти» створює умови для ефективного підвищення кваліфікації українських учителів та надає їм дієві інструменти для успішної реалізації професійної діяльності.

Чим же ця програма відрізняється від інших, які широко рекламують у соціальних мережах та месенджерах?

Перш за все — це використання сервісів Google Workspace for Education на мобільних пристроях, адже зараз учні та вчителі часто працюють саме на них та ще в умовах обмеженого трафіку.

Друга перевага курсу «Цифрові інструменти Google для освіти» — методичне обґрунтування використання цифрових інструментів у освітньому процесі, яке в повному обсязі дасть можливість правильно організувати їх використання у дистанційному, очному та змішаному форматі навчання.

Третя особливість тренінгу полягає у тому, що вчителі, які опанують сервіси Google Workspace for Education зможуть більш ефективно виконувати свої професійні обов’язки і, відповідно, зможуть витрачати на це суттєво менше часу, адже цифрові технології дадуть можливість значно економити час. А зекономлений час можна витратити на спілкування з сім’єю, професійний розвиток, або навіть на те, щоб побути в тиші та спокійно подумати. Адже саме під час таких роздумів, часто, народжуються геніальні ідеї наших учителів.

Якщо ви не встигли зареєструватись на курс «Google Digital Tools for Education/Цифрові інструменти Google для освіти», який розпочинає роботу з 25 липня — не засмучуйтесь! Реєструйтесь і ми обов’язково запросимо вас до наступної навчальної групи!

Немає коментарів:

Дописати коментар