25 липня, 2022

Цифрові інструменти Google для освіти. Вдала можливість навчатись новому.

Кожен справжній вчитель завжди прагне стати експертом у своїй справі. А свою експертність він доводить тим, що постійно навчається. І цифрові технології це те, що зараз необхідно сучасному освітянину, адже вони не тільки роблять навчання більш цікавим та ефективним, а й дають можливість зберегти життя та здоров’я нашим учням.

Програма "Google Digital Tools for Education/Цифрові інструменти Google для освіти" передбачає навчання протягом 4 тижнів вчителів, які зареєструвались для участі у програмі.

Протягом навчання ви зможете дізнатись про можливості та переваги, які надають інструменти та сервіси Google Workspace for Education в організації освітнього процесу, навчитись використовувати у своїй професійній діяльності мобільні пристрої і ще багато цікавого та корисного.

Навчальний курс організовано за принципом «використовуй сьогодні і зараз». Дізнавшись про можливості інструментів Google Workspace for Education ви не зможете втриматись, щоб не застосувати їх у своїй роботі. А кожен прийом, продемонстрований тренером потім можна буде повторити, виконуючи практичні завдання. А якщо щось забули — можна буде легко переглянути запис, або отримати консультацію від тренерів.   

А чи знайомі ви з сайтом програми? Тут можна більше дізнатись про цей курс

Немає коментарів:

Дописати коментар