05 жовтня, 2022

Розв’язуйте задачі з геометрії в Google Chrome

Пам'ятаєте, в одному із наших постів ми розповідали, що у вебпереглядачі Google Chrome є калькулятор, який вміє не тільки обчислювати різні операції, а й будувати графіки функцій? 

А як з приводу того, щоб самостійно розв’язувати задачі з геометрії? Правда, формулювати запитання необхідно буде здійснювати англійською. Але якщо з цим важко — на допомогу прийде Google Перекладач. Відкрити його можна з кнопки додатків Google — дев’яти кіл у правому верхньому куті вебпереглядача Google Chrome поруч зі значком облікового запису. Оберіть у лівій частині українську, а у правій англійську мови. Сформулюйте своє запитання українською. Перекладач запропонує вислів англійською. 

Сміливо копіюйте завдання англійською та вставляйте до пошукового рядка  вебпереглядача Google Chrome й отримуйте розв’язок.

Наприклад, площа кола радіусом 3 см, англійською буде «the area of a circle with a radius of 3 cm».

Відповідь: Radius of a circle = 3 cm. The area of that circle. r = Radius. \therefore∴ The Area of the circle is 28.26 cm².

Отже, тепер під час підготовки матеріалів до занять, перевірки завдань та розв’язку освітяни можуть трохи перекласти рутинні операції на плечі цифрових технологій.

Більше про це можна дізнатись у Google Довідці.

Немає коментарів:

Дописати коментар