23 грудня, 2022

Містечко Санти очікує на своїх відвідувачів

Щороку компанія Google гостинно відкриває можливість відчути різдвяний настрій відвідавши містечко Санта Клауса.

Цього року крім звичних різдвяних розваг містечко пропонує казку про нарвала Оллі, якому вдалось разом із друзями відсвяткувати Новий рік. Ця казка про дружбу та співпрацю, які завжди здолають будь-які труднощі. І як приємно її читати зібравши всю родину у теплій оселі.

А ще тут є посібник для батьків як використовувати містечко Санти не тільки для розваг, а й для навчання. Познайомитись із різдвяними традиціями різних країн, навчитись безпечній роботі в Інтернет та правилам екології й ще багато цікавого та корисного можна у містечку Санти. А ще можна навчитись програмувати! Навіть для найменших є завдання на розвиток логіки! Варто лише розпочати!

Ресурс https://santatracker.google.com/intl/uk/ доступний у вікні вебпереглядача як на комп’ютері чи ноутбуці, так і на екрані смартфона чи планшета. Створюємо різдвяний настрій разом!

Більше про використання цього ресурсу в записі сесії «Використання цифрових інструментів Google для взаємодії з учнями» онлайн-конференції «Цифрові інструменти Google для освіти».

Сайт заходу https://bit.ly/gfe101122.

P.S. Якщо часто немає електрики та інтернет — можна заздалегідь завантажити та встановити на мобільний пристрій Радар Санта Клауса.

Немає коментарів:

Дописати коментар