21 грудня, 2022

Чому викладачу варто обрати Chromebook. Навчайте, де б ви не були.

Кожен освітянин хоча б раз у житі обрав собі цифровий пристрій для роботи. Не дивина це і зараз, однак, тепер викладачі обирають свій пристрій за новими критеріями.

Перш за все, пристрій повинен мати камеру, щоб можна було проводити вебінари та спілкуватись з учнями. Ще такий пристрій повинен бути досить швидким, щоб мати можливість працювати із сучасними цифровими технологіями, а також мати потужну батарею, щоб працювати в момент відключення електроенергії. Та й безпека пристрою повинна бути на висоті.

Як же обрати собі надійного помічника, коли виробники пропонують величезну кількість обладнання? 

Можливо, варто звернути увагу на Chromebook?

Сам Chromebook досить компактний та має малу вагу, що важливо, якщо ви користуєтесь ним і на роботі, і вдома. Батарея може підтримувати роботу пристрою до 7 годин. 

Частина Chromebook комплектується TouchScreen, що значно збільшує його функційні можливості, особливо для освітян, яким необхідно писати формули, малювати графіки, схеми тощо.

Chromebook поєднує в собі можливості смартфона та ноутбука, що значно розширює можливості пристрою. Всі необхідні застосунки та розширення можна легко завантажити з PlayMarket або вебмагазину Chrome. Якщо ви турбуєтесь про вартість, то можемо заспокоїти — там можна знайти програмне забезпечення на будь-який смак. Звісно, частина з нього платна, однак і безкоштовних аналогів також достатньо.

Пристрій надзвичайно швидкий. Запустити його та почати роботу можна всього за кілька секунд. Якщо налаштувати вебпереглядач починати роботу з місця, де зупинився користувач, то почати свою роботу можна практично одразу.

Ну, і звісно, не можна не згадати про спеціальні можливості Chromebook для особливих фізичних потреб, зокрема про можливість прослуховування тексту, або збільшення зображення, або, навіть про підключення пристрою для читання тексту Брайля

Більше про цей пристрій ви можете дізнатись переглянувши відео з ресурсу «Навчайте, де б ви не були». А саме, «Що таке Chromebook». 

Немає коментарів:

Дописати коментар