30 січня, 2023

Тренінг для тренерів (ТоТ). Цифрові інструменти Google для освіти

Освітяни, спостерігаючи як тренери програми «Цифрові інструменти Google для освіти» чітко та докладно розповідають про цифрові інструменти на лекціях та консультаціях щиро дивуються — звідки ж вони все це знають. Невже це можливо осягнути?

Певне я б не зміг… І помиляються! 


Адже кожен із тренерів починав саме так, як і всі викладачі — з самоосвіти та вивчення досвіду більш досвідчених колег. А ще було бажання зробити свій освітній процес ефективним та яскравим, зацікавити учнів до навчання.


Запрошуємо до навчання на курсі «Тренінг для тренерів»/«Training of Trainer» програми «Цифрові інструменти Google для освіти», який починається 02 лютого 2023 року о 16:00.


Взяти участь у тренінгу ТоТ можуть учасники програми «Цифрові інструменти Google для освіти», які успішно завершили поглиблений рівень.


Під час навчання слухачі зможуть дізнатися як стимулювати зміни, розвиваючи спільне бачення професійного розвитку, використовувати свій досвід і лідерство, щоб допомогти викладачам змінити свої класи за допомогою інструментів Google. А ще — отримати підготовку й безплатно скласти сертифікаційні іспити з професійної експертизи Google for Education.


Тривалість навчання: протягом 2 тижнів — 02-17.02.2023 року. За умови успішного виконання більше як 80% запропонованих завдань і складання підсумкового тесту учасники отримають сертифікати підвищення кваліфікації на 15 годин (0,5 кредиту ECTS) та безоплатний ваучер на складання відповідного іспиту.


Сайт тренінгу ТоТ: https://sites.google.com/view/tot022023.


Зареєструватись для участі у тренінгу ТоТ можна з 16:00 30 січня 2023 року за посиланням


Чекаємо на вас!


Немає коментарів:

Дописати коментар