25 лютого, 2023

Випускники 7 сесії GDTfE про курс

За даними Міністерства освіти та науки України, до програми «Цифрові інструменти Google для освіти» вже приєдналися 134,1 тис. освітян, з яких 86,9%  — 116 тис. 576 випускників програми отримали сертифікат про успішне завершення. Така чудова статистика вказує на зацікавленість освітян в отриманні нових знань!

Ми пишаємось нашими випускниками, а вони, як завжди, не залишаються байдужими та діляться з нами своїми емоціями від навчання.

Олена: «Вдячна за можливість отримання мотивації для професійного зростання. Ви - надихаєте! Нині активно розповсюджую використання інструментів Google у освітній діяльності!».


Людмила: «Щиро Вам дякуємо, курс неперевершений, було дуже цікаво, дуже багато незнайомих речей, які пізнали і будемо використовувати».


Денис: «Проходження даного курсу значною мірою підвищило мої компетенції диджиталізації та навички провадження роботи у цифровому просторі. Деякі з них я вже активно використовував у роботі, наприклад, Google календар, таблиці, або ж документи. Деякі продукти, зокрема Google Class стали для мене справжнім відкриттям».


Ірина: «Вже декілька місяців минуло відтоді, як я отримала Chromebook, але я його зовсім не розуміла. Тепер з впевненістю можу сказати, що буду використовувати Chromebook, а не власний (звичайний) ноутбук».


Олена: «Це було неперевершено захопливо, цікаво: навчатися, отримувати нові знання та втілювати все в практичну діяльність». 


Наталія: «Щира подяка за цікавий, корисний курс і мегапозитивний настрій!».


Олена: «Величезна подяка всій команді, всім, хто причетний до організації курсів. Ваш внесок у освіту, в поширення ідей сучасних цифрових технологій є неперевершеним. А ще організація навчання, практико зорієнтований підхід, установка на успіх багатьох рятували серед безкінечних тривог, перебування в підвалах, страху й горя від втрати близьких, як на фронті, так і серед звичайних людей.

Цей місяць навчання – справжня оаза, що напуває, надихає вірою в себе, свою справу, рідну країну. Ви неперевершені!!! Бережи усіх Господь! Наснаги на нові звершення та вдячних слухачів!».


І, звісно ж, ми не могли не поділитись такими щирими словами від п.Тамари:


«У сховище всі і негайно іти!»

Коли починалась тривога…

Всіх лекцій є запис. Три рівні пройти!

Ви - Педагогиня від Бога!


В нас душу вкладали кожную мить.

В “дітей нерозумних”. Як мати.

Ваш голос і досі у серці звучить.

Вас так буде не вистачати!


Запрошуємо всіх освітян України долучитись до навчання!

Немає коментарів:

Дописати коментар