20 березня, 2023

Скрінкаст «Google Клас. Можливості»

Одним з актуальних запитів сучасної освітянської громади є пошук ефективних інструментів для організації навчального процесу. Пам’ятаєте наш допис? Він викликав великий інтерес, а ми отримали значну кількість відгуків із проханнями записати скрінкаст про той чи інший цифровий інструмент.

Цього разу, на ваше прохання розповідаємо про Google Клас

Його особливістю є те, що він може використовуватись і в дистанційному, і в очному режимі навчання, створюючи умови для ефективної організації та проведення навчального процесу. І це, без перебільшення, чудовий інструмент сучасного викладача. Простий у використанні й для тих, хто навчає, і для тих, хто навчається, може використовуватись і на мобільному пристрої, і на комп’ютері чи планшеті.

Скрінкаст «Google Клас. Можливості» дозволяє зрозуміти основні можливості та переваги Google Клас. Зокрема, як Google Клас працює на різних пристроях, розглядаються ролі учасників навчального процесу. Тренер зупиняється на тому як створити клас і запросити студентів, які функції доступні в режимі викладача та студента. А також розповідає про переваги використання цього інструменту для освітньої діяльності. 


Важливою в цьому контексті є інформація про можливості та переваги корпоративних облікових записів Google Workspace for Education для автоматизації освітнього процесу, про керування курсами, довідкові центри та навчання на ходу за допомогою Google Клас та мобільних пристроїв.


Як розділити навчальні завдання на різні теми? 

Як правильно сформувати завдання різного типу та надіслати їх студентам? 

Як отримати зворотний зв’язок та правильно прореагувати на повідомлення студентів?

Як отримати результати роботи у Google Клас у вигляді таблиці чи файлу CSV

Як ефективно організувати навчання в онлайн та офлайн навчанні? 


Відповіді на ці та інші запитання ви зможете знайти у скрінкасті «Google Клас. Можливості».


Запрошуємо до перегляду! Буде цікаво!


Немає коментарів:

Дописати коментар