17 березня, 2023

Реєстрація на поглиблений рівень курсу GDTfE у березні

Уже 27 березня ви матимете чудовий шанс підвищити свою цифрову компетентність, розпочавши навчання на поглибленому рівні курсу «Цифрові інструменти Google для освіти». Адже навіть найкраща техніка не може навчати без вмілого викладача. Розуміючи потреби освітян, компанія Google Україна спільно із Міністерством освіти і науки України запровадили навчальний курс «Цифрові інструменти Google для освіти». 


Реєстрація на поглиблений рівень курсу розпочнеться 20 березня 2023 року.


Якщо вам здається, що поглиблений рівень цього курсу буде корисним лише власникам Chromebook, то це не так. Тут кожен зможе дізнатись про нову операційну систему Chrome OS Flex, познайомитись з освітніми практиками використання Chromebook, спробувати власноруч налаштувати функції доступності Chromebook, випробувати у професійній діяльності можливості цифрових інструментів з Chromebook App Hub. А ще цей курс — справжнє джерело нових ідей, які виникають від знайомства з інноваційними цифровими технологіями! 


Нові цифрові інструменти допоможуть вам створювати цікавіші завдання, ефективніше керувати освітнім процесом та мотивувати учнів навчатись. Ви зможете дізнатись як цифрові технології роблять навчання цікавим та захоплюючим, сприяють полегшенню засвоєння нових знань та вмінь.


Приєднуйтесь до команди прогресивних педагогів уже сьогодні та навчайтесь разом із нами! 


Немає коментарів:

Дописати коментар