15 березня, 2023

Відео «Функції та можливості Google Календаря» на платформі «Навчайте, де б ви не були»

Як усе встигнути й нічого не забути?

Сьогодні ділимось можливостями цифрового інструменту Google Календар, що стануть у пригоді для організації освітнього процесу.


Google Календар — потужний інструмент сучасного освітянина, який має надзвичайно багато справ. Знайома ситуація? Потрібно спланувати свій робочий час у класі та в позакласній роботі, передбачити можливість участі у вебінарах чи навчальному проєкті, організувати роботу учнів предметного гуртка тощо? Ще й не забути про день народження колеги чи зустріч із друзями.


Викладач може легко звести всі завдання і події до одного календаря та створити власний розклад. Для цього слід додати окремі календарі для особистих справ та для навчальної діяльності. Наприклад, спланувавши

роботу над навчальним проєктом та заняття, присвячені підготовці до олімпіади на засіданні предметного гуртка.


Цей розклад буде надзвичайно корисним, якщо раптом зателефонує колега та попросить про консультацію. У календарі ви завжди зможете побачити вільне місце у графіку, щоб не сталось прикрих накладок.


Також до календаря можна додавати користувачів, які разом із вами зможуть планувати свою діяльність, додавати файли та посилання на зустрічі у Google Meet.


Більше про можливості Google Календаря можна дізнатись у відео «Функції та можливості Google Календаря» з ресурсу «Навчайте, де б ви не були».


Немає коментарів:

Дописати коментар