25 березня, 2023

Замовляйте ваучер Level 1 до 30 березня!

Гарна новина для випускників середнього рівня курсу «Цифрові інструменти Google для освіти»! Ви можете замовити безоплатний сертифікат на складання сертифікаційного іспиту Google for Education, а саме — Google Certified Educator Level 1. Встигніть використати першу партію безоплатних ваучерів до 30 березня 2023 року!

Як це зробити? Ми підготували для вас покрокову інструкцію, з якою отримати сертифікат педагога рівня 1 буде легше. Тут ми зібрали для вас повну інформацію про іспит, відеоогляд структури іспиту, навчальні курси з підготовки практичних навичок.


Просто виконуйте кожен крок і послідовно наближайтесь до цілі — успішне складання професійної експертизи Google for Education безоплатно!


Замовити ж свій ваучер можна у приватному Google Чаті https://prnt.sc/my9L8pYkWKBi з адресою admin@gtrainerdemo.dda.education

Для цього, будь ласка, напишіть таку інформацію: 

Вітання; як Вас звати, будь ласка, повні ПІБ; замовляю ваучер Google Certified Educator Level 1; номер сертифіката за підсумками середнього рівня GDTfE.


Ба більше, ваучер на складання сертифікаційного іспиту Google Certified Educator Level 1 можуть отримати випускники середнього рівня курсу GDTfE будь-якої сесії курсу GDTfE з серпня 2022 року по червень 2023 року. Детальніше на сторінці «Сертифікація GfE» сайту GDTfE!


Долучайтесь до спільноти сертифікованих викладачів Google в Україні!


Немає коментарів:

Дописати коментар