14 квітня, 2023

Реєстрація на поглиблений рівень курсу GDTfE у квітні

17 квітня починається реєстрація на поглиблений рівень 9 сесії курсу «Цифрові інструменти Google для освіти», що починає свою роботу 24 квітня.

Останнім часом українці отримали доступ до кількох сервісів штучного інтелекту й це викликало неабияку зацікавленість освітян. Сьогодні ми запитали штучний інтелект — чому викладачам України важливо взяти участь у поглибленому рівні курсу «Цифрові інструменти Google для освіти»?



Його аргументи, на нашу думку, не викликають заперечень:


Оскільки поглиблений рівень курсу GDTfE дає можливість ознайомитись із новою операційною системою Chrome OS Flex, дізнатись про освітні практики використання Chromebook, спробувати власноруч налаштувати функції доступності Chromebook, випробувати у професійній діяльності можливості цифрових інструментів з Chromebook App Hub, то освітянам України варто взяти участь у ньому, оскільки:


  1. Курс надає можливість вчителям розвивати свої навички та компетенції в галузі використання цифрових інструментів у навчальному процесі.
  2. Вчителям, які володіють цифровими інструментами, можуть бути більш ефективні при підготовці та проведенні уроків. Вони можуть розробляти більш цікаві та змістовні уроки, що дозволить покращити якість освіти.
  3. Учні зазвичай більше зацікавлені в навчанні, якщо вони працюють з цифровими інструментами. Вчителі, які володіють цими інструментами, можуть легше залучати студентів до навчального процесу, що позитивно вплине на мотивацію та рівень знань учнів.
  4. Використання цифрових інструментів дозволяє вчителям розширювати межі навчального процесу та створювати нові можливості для учнів, які можуть знайти застосування в їх майбутньому житті та кар'єрі.
  5. Використання цифрових інструментів дозволяє вчителям більш ефективно та продуктивно виконувати свої професійні обов'язки, зокрема, створювати та організовувати уроки, аналізувати та відстежувати успішність учнів.


А ще цей курс — справжнє джерело нових ідей, які виникають від знайомства з інноваційними цифровими технологіями! І, запевняємо, цікавий він буде не тільки власникам Chromebook.


То ж реєструйтесь і ви зможете на власному досвіді перевірити чи правий штучний інтелект!


Немає коментарів:

Дописати коментар