19 травня, 2023

Випускники 10 сесії про курс

У одному з наших попередніх постів, ми поставили запитання штучному інтелекту, де запитали чому ж курс «Цифрові інструменти Google для освіти» такий важливий для освітян України. 

Сьогодні ж ми попросили його проаналізувати як саме випускники курсу відгукуються про навчання. Ось його відповідь: 


«Я провів пошук в Інтернеті та знайшов досить багато позитивних відгуків про курс «Цифрові інструменти Google для освіти». Кілька з них супроводжувалися сертифікатами, які підтверджують успішне завершення курсу». 


Ці відгуки свідчать про те, що курс є корисним та ефективним для розвитку професійних навичок освітян.


Окремі відгуки зазначали, що курс GDTfE дозволив їм отримати доступ до багато корисних ресурсів та інструментів, які їм допомогли успішно застосовувати цифрові технології в навчальному процесі. Більшість учасників відзначали гнучкий режим роботи, детальну інструкцію та високий рівень підготовки викладачів, які готові були відповісти на будь-які запитання та допомогти розв'язати будь-які проблеми, які виникали під час навчання.


Деякі учасники також вказували, що курс дозволив їм стати більш організованими та ефективними у своїй роботі та поліпшити результати навчання своїх учнів. Вони підкреслювали, що курс був дуже практичним та корисним для їх професійного розвитку.


Отже, в межах курсу випускники отримали не тільки корисні знання та практичні навички, але і позитивні враження від процесу навчання, високу якість матеріалів та взаємодії з викладачами та іншими учасниками курсу.


Ці відгуки демонструють, що програма «Цифрові інструменти Google для освіти» є корисною для вчителів та доступною для тих, хто бажає розвивати свої знання та вміння. Сертифікати, що супроводжують відгуки, підтверджують успішне завершення курсу та виявлення корисних інструментів для використання в класі.


Ми вирішили перевірити висновки штучного інтелекту та проаналізували відгуки про курс у Facebook і ось деякі з них:


«Місяць потужної роботи! Дякую «Цифрові інструменти Google для освіти» за надзвичайно актуальні та інформативні курси! Все чітко та зрозуміло. Для себе взяла багато чого нового та потрібного для роботи.».


«Завершились канікули — завершився для мене і місячний Курс «Цифрові інструменти Google для освіти». Дякую за навчання та мотивацію дійти до поглибленого рівня, бо ось той Chromebook казав, що вистачить мені й середнього рівня. Легко було засвоювати курс, бо колись у 2019 році місяць літніх канікул пройшов у навчанні онлайн з «Додатки Google в освітній діяльності». Ми працювали на випередження.».


«Курс «Цифрові інструменти Google для освіти» пройдено. Дякую за можливість повторити та оновити знання та навички. Нові інструменти Google та способи їх використання  допоможуть налагодити ефективну взаємодію з учнями й колегами.».


«Безліч корисних підказок, програм, напрямків і таких необхідних навичок у викладанні «на дистанції» отримала за відносно недовгий, але такий насичений термін! В захваті від самого формату лекцій і толерантного ставлення до слухачів — ніхто не «давив на психіку», був час для самостійного опрацювання і вчасної здачі завдань. Коли виникли  невеликі технічні  проблеми все вирішили командою буквально за день! Так що отримала величезне моральне задоволення, безліч нової корисних «лайфхаків» і впевнилася, що, маючи таких викладачів, українська освіта завжди буде на найвищому рівні!».


То ж ми впевнились, що штучний інтелект крокує в ногу з сучасними освітянами — випускниками курсу GDTfE.


А ви готові долучитись до спільноти прогресивного вчительства?


Немає коментарів:

Дописати коментар