19 грудня, 2022

Запрошуємо до навчання на курсі GDTfE в січні

В межах програми «Google Digital Tools for Education.


Цифрові інструменти Google для освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України та компанії Google Україна починає свою роботу шоста сесія безплатного курсу GDTfE

Програма «Цифрові інструменти Google для освіти» передбачає навчання протягом 4 тижнів. Підвищення кваліфікації для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти передбачається за 3 рівнями

1. Базовий. Включає 3 модулі, що передбачають роботу з мобільними пристроями. Можливість отримати сертифікат на 30 годин (1 кредит ЄКТС). 

Початок: 03 січня. 

2. Середній. Включає 1 модуль, базується на роботі із вебпереглядачем Google Chrome. Слухачі, які не мають доступу до комп'ютера можуть виконувати завдання з мобільних пристроїв. Можливість отримати сертифікат на 15 годин (0,5 кредиту ЄКТС).

Початок: 16 січня.

3. Поглиблений. Включає 1 модуль. Передбачає роботу з Chrombook або персональним комп’ютером, ноутбуком з операційною системою Chrome OS Flex. Вправи можна також виконувати з використанням емулятора або з мобільного пристрою. Можливість отримати сертифікат на 15 годин (0,5 кредиту ЄКТС).

Початок: 23 січня.

Очікуйте публікацію окремих форм реєстрації на сайті курсу GDTfE:

Базовий рівеньдо 23:59 25 грудня.

Середній рівень — початок реєстрації з 09 січня.

Поглиблений рівень  — початок реєстрації 16 січня.

Чекаємо на Вас!

1 коментар:

  1. Доброго дня. Мирного неба. Я пройшла навчання за базовим рівнем. Як зареєструватись на середній рівень в січні? .Дякую.

    ВідповістиВидалити