17 грудня, 2022

Рішення Google for Education для автоматизації оцінювання та формування підсумкових документів і звітів

Чи знайоме вам відчуття піднесення, коли під час урочистої частини якогось зібрання називають ваше прізвище та просять вийти наперед, щоб отримати якусь відзнаку? Гордість за власні здобутки переповнює вас у цей момент! Ваші сили подвоюються і навіть потроюються!

А тепер уявіть собі емоції, які відчуває учень чи учениця, отримуючи перед класом якусь відзнаку — диплом, грамоту чи подяку. Ви розумієте яким чудовим важелем впливу володієте? Такі відзнаки чудово мотивують навчатись.  

Дехто з освітян скажуть: «Але це дуже складно виготовити різні цікаві дипломи та подяки для усього класу. А ще ж ці табелі з оцінками треба виписати на кожного…» І сумно зітхнуть…

Тренери курсу «Цифрові інструменти Google для освіти» завжди готові прийти на допомогу допитливим викладачам. Наприклад, опанувати можливості розширення для Google Таблиці, яке дозволяє за хвилину створити табелі для усього класу, якщо, звичайно, перед цим ви підготували таблицю з оцінками. 


Запрошуємо 20 грудня о 16:00 відвідати вебінар «Рішення Google for Education для автоматизації оцінювання та формування підсумкових документів і звітів», де будемо вчитись здійснювати оцінювання в Google Класі, переносити оцінки в Google Таблиці, формувати різні звіти та автоматизувати створення різних документів — табелів успішності, свідоцтв, дипломів та сертифікатів через використання розширення для Google Таблиць.

 

Участь у вебінарі безкоштовна

Реєструватися не потрібно. Просто відкрийте покликання та дивіться: https://youtu.be/n6BJE_-NBGk.

Учасники зможуть отримати сертифікати про підвищення кваліфікації на 2 години за умови надання не менше як 80% правильних відповідей у підсумковому тестуванні.


Трансляцію вебінару та тест можна переглянути на сайті заходу


P.S.: Не засмучуйтесь, якщо під час вебінару у вас вимкнуть електроенергію. Трансляцію можна буде пізніше переглянути в записі.

Немає коментарів:

Дописати коментар