16 грудня, 2022

Як додати файл на Google Диск

Одним із найважливіших цифрових інструментів, які надає користувачам компанія Google є Google Диск. Саме тут зберігаються всі матеріали, які викладачі розміщують у Google Клас, файли, що додають до листів у Gmail.


Пам’ятаєте, ми про це писали

Тут створюють та сюди завантажують документи, якими ми ділимось із колегами та учнями.

Сьогодні тренери курсу «Цифрові інструменти Google для освіти» поділяться двома способами додавання файлів на Google Диск.

1. Відкрийте Google Диск та натисніть кнопку «+ Створити» у лівому верхньому кутку вікна вебпереглядача. Оберіть «Завантажити файл», або «Завантажити папку». Оберіть потрібний об’єкт на вашому пристрої та натисніть кнопку «Відкрити».

2. Відкрийте вікно із місцем розміщенням об’єкта, який ви бажаєте завантажити на  Google Диск. Відкрийте Google Диск у вікні вебпереглядача. Перетягніть об’єкт з одного вікна до іншого.

Пам’ятайте, що файл чи папка не завантажується на Google Диск миттєво. Дочекайтесь, щоб у правому нижньому куті вікна вебпереглядача з’явилась позначка, що об’єкт завантажено — прапорець у колі зеленого кольору.

Про ці та інші цифрові інструменти ви зможете дізнатись на курсі «Цифрові інструменти Google для освіти». Рекомендуємо зареєструватись

Немає коментарів:

Дописати коментар